onsdag 2 mars 2011

Det går bra

Tjena!

Arbete går framåt och det känns som att vi fick mycket gjort idag. Genom att diskutera vad vi hade skrivit individuellt om fråga 2 lyckades vi sammanställa det till ett slutgiltigt svar. Det här visade sig vara ett mycket bra sätt att arbeta på eftersom alla hade tänkt och fokuserat på olika ämnesområden som skulle påverkas av en högre konsumtion av förnybar energi. Vi kunde alltså samla allas tankar och samla dem för det ultimata svaret!

Vi har dessutom gjort en mall för hur PowerPointen ska vara upplagd och delat upp vad varje person ska säga under presentationen. Under kommande lektioner är det i stort sett endast förberedande arbete som gäller. Vi ska sätta ihop PowerPointen och omforma våra texter så att de är lämpligare för muntlig presentation. Sen är det bara att träna, träna, träna så att vi verkligen vet vad vi ska prata om och se till att vi håller tiden.

Vi ligger alltså bra till och jag känner mig inte ett dugg stressad för att vi inte ska hinna färdigt till onsdag vecka 11.

Hare bra!

//Anton

1 kommentar:

  1. Det är därför det oftast blir bättre i ett grupparbete. Man diskuterar med varandra och ser från olika håll. Då lär man sig mycket mera

    SvaraRadera